Delicat maso-uzeniny Stříbro

výroba uzenin podle originálních receptur

 

Historie

V únoru 1998 jsme začali podnikat pod názvem STAŇKOVSKÉ MASO A UZENINY v provozu pronajaté masné  výroby  ve Staňkově. Postupně jsme se snažili investovat do lepšího strojního vybavení, ale ještě jme netušili co nás vlastně čeká.

 

S blížícím se vstupem naší republiky do EU jsme byli nuceni  přemýšlet o úpravách výrobního prostoru tak, aby vyhovoval všem přísným veterinárním předpisům. Protože nebylo v našich silách zrekonstruovat prostory ve Staňkově a naše uzeniny Vám chutnaly, tak jsme se rozhodli pro koupi a následnou rekonstrukci nového prostoru ve Stříbře.

 

Starousedlíci si prostory ve Stříbře  pamatují jako Tostu (šicí dílny)  a ti ještě starší jako sodovkárnu.

 

Co znamenalo vybudovat úplně nový provoz bourárny a masné výroby?

  1. změna dispozice celého objektu
  2. předělání všech rozvodů elektřiny, vody a plynu
  3. zabudování chladící technologie
  4. doplnění provozu novým strojním vybavením
  5. přestěhování celé firmy skoro za provozu

Všechny tyto body jsme se snažili splnit v co nejkratší době. To znamená, že od 1.6.2003 jsme přestěhováni v novém  výrobním prostoru.

Celý provoz je klimatizován a to včetně chodeb. Také jsou všude omyvatelné stěny i stropy. Podlahy musí být lité,  celistvé, vše je buď v nerezu, nebo pozinkované, bezdotykové baterie jsou samozřejmostí.

 

Ve Stříbře jsme upravili název na:

Delicat maso-uzeniny Stříbro

 

Od března 2015 jsme pro Vás zprovoznili eshop: www.mojemasna.cz